Knihy o uzení masa a ryb
Ať už jste začátečník, nebo pokročilý, v těchto knihách o uzení masa a ryb naleznete všechny potřebné informace o uzení, které hledáte.
Zobrazit:
12
25
50
75
100
Řadit podle:
Ceny (nejlevnější > nejdražší)
Ceny (nejdražší > nejlevnější)
Výchozí
Názvu (A - Z)
Názvu (Z - A)
Modelu (A - Z)
Modelu (Z - A)
Dostupnost:Není skladem
Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích,..
139 Kč
SKLADEM
Dostupnost:Není skladem
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptů..
199 Kč
SKLADEM
Dostupnost:Skladem
Uzení potravin má dlouhou tradici. Touto metodou se provádí aromatizace a prodloužení trvanlivosti n..
249 Kč
SKLADEM
Dostupnost:Skladem
Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů...
249 Kč
SKLADEM
Dostupnost:Skladem
Jak naložit a připravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky
Uzení je starobylá me..
349 Kč