Kategorie

Grily OUTDOORCHEF

Proč jsou grily Outdoorchef jedničkou? Když se precizní výroba spojí s patentovanou technologií…

Nejzdravější grilování

Grilování obecně nemá pověst nejzdravějšího způsobu přípravy jídla. Bohužel zaslouženě! Zejména hořením odkapávajících šťáv (živočišných a rostlinných tuků) vznikají nebezpečné látky které kromě rušivé chuti také neprospějí vašemu zdraví.

Grily Outdoorchef toto ošéfovaly – tuk nikdy nepřijde do kontaktu s plamenem a je odváděn pryč. Vaše jídlo se tak připraví dietně a zdravě - bez spálené chuti, bez zbytečného tuku navíc a bez nebezpečných látek.

Technologie, která se stará o to, aby grilování mohlo být zdravé, se jmenuje Funnel™. Máme ji patentovanou, takže asi chápete, že konkurence by nás vzteky nejraději ugrilovala.

Chuť na prvním místě

Na to, abyste na grilu snadno připravili vynikající jídlo je nejvhodnější teplota okolo 300-350 °C. A samozřejmě předpoklad, že jídlo neolizují plamínky z hořících odkapávajícíh šťáv. Při splnění těchto dvou předpokladů je zaručeno perfektní grilování. A přesně to grily OUTDOORCHEF umí na jedničku! Tím je zaručen výsledek, který překoná vaše představy. Gril je uvnitř uzpůsoben tak, aby se žár k jídlu dostával rovnoměrně ze všech směrů a protože žádné plameny se s jídlem nesetkají, je opravdu těžké jej spálit.

Grilování je jen začátek. Obraťe trychtýř do opačné polohy, přikryjte ho mřížkou, na ni položte pánev či wok a váš zahradní gril se právě stal plnohodnotnou kuchyní, kde uděláte cokoliv od italského risotta přes restovanou přílohovou zeleninu až po čínské kuřecí nudličky.

Anebo nechte trychtýř ve výchozí polozici, navrch položte pizza kámen… a nic vám už nestojí v cestě proměnit těsto ve výborný domácí chléb nebo nadýchanou pizzu s křupavou kůrkou – výsledek očekávatelný pouze od grilů, které byly zkonstruovány pro práci nad 300 °C.