Elektrické grily Weber

„E“- voluce ve světě grilování: elektrické grily Weber se zaručeným grilovacím aroma – díky optimálnímu výkonu. Ne všichni milovníci grilovaných pokrmů mají k dispozici vlastní zahradu nebo dostatečný odstup od sousedova domu: V tomto případě je elektrický gril značky Weber ta pravá volba. Jednoduše zasunete zástrčku do zásuvky a příjemné grilování na terase nebo balkoně může začít.

Plné aroma typické pro grilování

Výsledky našeho testu: Ani profesionálové nepoznají rozdíl v chuti mezi pokrmem grilovaným na elektrickém grilu značky Weber a na plynovém grilu či grilu na dřevěné uhlí stejného výrobce. Žádný div, vždyť pro chuťový prožitek je důležitá pouze správná teplota a elektrické grily značky Weber jsou mimořádně výkonné. Litinový grilovací rošt navíc zajistí rovnoměrné rozdělení žáru a typické mřížkování na povrchu grilovaného pokrmu. Elektrické grily Weber tak nabízejí kompletní požitek z grilování – mimořádně snadno a šetrně.

Požitek s úsporou energie

Také v případě grilování je na místě otázka spotřeby energie. Při nejvyšším výkonu elektrického grilu Weber 2,2 kilowattů a předpokládané ceně elektrického proudu cca 4,5 Kč za kilowatthodinu, činí energetické náklady zhruba 10 Kč na hodinu. Navíc grilování s uzavřeným poklopem spotřebu elektrické energie ve srovnání s konvenčními přístroji značně snižuje.

Grilujte.cz